Gyakran Ismételt Kérdések

 

  •  Mi történik, ha a PM nem adja meg a kreditpontokat?

A kreditpontok kiadása szigorú szabályok szerint történik, amit a PM-nek is be kell tartani. A kreditpontos pályázat beadásakor a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, ahogy az elmúlt 10 évben minden esetben. Eddig sikerült mindig megkapnunk a kreditpontokat. Természetesen ennek ellenére előfordulhat, hogy hiánypótlásra szólítanak fel, de az legfeljebb néhány nap késést okozhat.

  • Mikor lehet megkezdeni a továbbképzést, mikor lesz elérhető az e-learning tananyag?

A tervek szerint a kreditpontos határozatokat a Minisztériumtól legkésőbb március 10.-ig megkapjuk. Ahogy a pozitív határozatok a bitrokunkban lesznek, minden megrendelőnknek – aki a kifizette a kreditpontos csomag megrendelése után kiállított számlánkat – kiküldjük a belépéshez szükséges felhasználónevet, jelszót, belépési linket és hasznos tudnivalókat a megtekintéssel kapcsolatban.

  • Mennyi idő áll a rendelkezésemre, hogy megnézzem az anyagot?

A kreditpontos anyag megtekintésére az első belépéstől számítva 60 nap áll rendelkezésre. Fontos, hogy a modulokat megszakítás nélkül, egymást követően, eltérő időpontban szükséges megtekinteni. Illetve hogy ha belekezdtél az egyik témakörbe, annak az összes modulját nézd végig, és csak utána kezdjél bele a másik témakör moduljaiba. Az egyedi felhasználónév és jelszó alapján a felvétel megtekintését a rendszer naplózza. A kreditpontok megszerzéséhez az összes modul teljes megtekintése szükséges. Amennyiben egyszer végig nézted, lehetőséged nyílik a 60 napon belül több alkalommal is megtekinteni, visszanézni a teljes tananyagot, vagy akár 1-1 részét.

  •  Hogyan kapom meg a kreditigazolást? Nekem kell jelentenem a PM-nek, vagy ti intézitek?

A kreditigazolást mindenkinek e-mailben küldjük el heti rendszerességgel, így legkésőbb az utolsó tananyag megtekintése után 1 héttel meg kell kapnod az igazolást! Mivel nagyon sok a megrendelés, így a megtekintések halmozódásánál egy kis türelmet kérünk, igyekszünk az általunk megszokott 48 órát tartani, de előfordulhat, hogy 1-2 napot késünk. Amennyiben 1 hét elteltével sem kaptad meg az igazolást, akkor kérünk, vedd fel a kapcsolatot kolléganőnkkel.

A PM felé (a kreditigazolás kiállításakor) az előírás szerint mi jelentjük le a teljesítést. Amennyiben ez bármi akadályba ütközne, arról mindenképpen értesítünk. Ha a regisztrációd még folyamatban van, akkor a PM felé a lejelentési kötelezettség téged terhel!